Boeken 

Ziek!

Thriller

Achter de getalenteerde Alize Menteaux die rondleidingen geeft op kasteel Slangenburg, schuilt een kwetsbare jonge vrouw die lijdt aan een zeldzame vorm van narcolepsie. 

Haar vriend John en huisgenote Sylvia kijken machteloos toe hoe Alize verandert van een vrolijke studente in een psychisch wrak. Alize lijkt elk besef van realiteit te verliezen als beelden uit de tachtigjarige oorlog zich vermengen met haar leven in het hier en nu. 

Terwijl voor Alize waan en werkelijkheid vermengen, verdwijnen wereldwijd vele duizenden mensen. Criminologen Jack van der Kleef en Ziyana Buteijn stuiten in hun onderzoek naar de verdwijningen op een afgrijselijk experiment. 

lees verder...


Het mysterie van de Goudkoerier

Historische Roman
Schatgraverij

In 2011, is een verzegelde envelop van Jacob Légir verbroken en nu in 2012 worden alle documenten, aantekeningen, schetsen, codes en puzzels volgens de wil van Jacob Légir gepubliceerd.

Wie de aanwijzingen in dit boek opvolgt, kan tot op 20 centimeter nauwkeurig de plaats bepalen, waar in Nederland de sleutel tot de schat verborgen ligt!

NB. De schat is intussen gevonden, maar het verhaal dat zich afspeelt op de Utrechtse Heuvelrug zit boordevol historische en toeristische informatie die het boek tijdloos maakt!

Volg de koeriers op hun zoektocht in een boeiende historische roman.

lees verder...


Notities van een Leerling

Geestelijk leven
Leiderschapsontwikkeling

In Notities van een Leerling gaat een gemeenteteam samen met een Rabbi aan de slag om het vastgelopen gemeenteleven weer in beweging te krijgen. 

Het verhaal beschrijft een reeks hilarische momenten uit het leven van dit team. Soms zul je lachen, vaak wordt je aan het nadenken gezet.

Het boek is verdeeld in 31 hoofdstukken om een maand lang elke dag na te denken over je eigen geestelijk leven. De bijbelteksten, vragen en oneliners maken van Notities van een leerling een uniek doe-boek. 

lees verder...