Aanbevelingen

Aanbevelingen 


Pim, die ons leidersteam coacht, laat in de praktijk zien dat het aXion-model ‘werkt’ en erg goed toepasbaar is in de gemeente. Het boek is herkenbaar, pakkend, beeldend en grappig. De hoofdstukken zijn beknopt, waardoor het direct bruikbaar is als gespreksstof in kleine groepen. Een boek waarmee wij direct aan de slag gaan!

Frans Blok, voorganger Pinkstergemeente Alkmaar

 

Iedereen is uniek. Het is daarom belangrijk dat leiders een ontwikkelings­traject-op-maat krijgen in de kerkelijke gemeente en in de maatschappij. Dit boek is een uitstekend en praktisch hulpmiddel voor leiderschaps­ontwikkeling. Een uitdaging voor iedere leider. Het helpt hen excelleren in gezin, kerk en beroep.

Stan Uyland, directeur GIDSnetwerk

 

Niet weer een boek voor leiders met aanbevelingen en goede raad die moeten leiden tot gezond leiderschap. Het is een doe-boek, dat je als groep leest en waarvan de inhoud zijn waarde bewijst in de gezamenlijke verwerking van inhoud en opdrachten. Hoofdstuk na hoofdstuk uitdagend; een oproep tot zelfreflectie!

Bert Piet, voorganger Berea Amsterdam

 

Pim heeft onze gemeente geholpen om vanuit het aXion-model op een andere manier te kijken naar de ontwikkeling van discipelen en leiders. Ik heb heel wat leiderstrainingen gehad, maar dit is echt anders omdat het niet gericht is op het vermeerderen van kennis, maar op al doende leren. En dat maakt deze leermethode zo bijzonder. Het enthousiasme en de creativiteit van zijn trainingsstijl is herkenbaar in de stijl van het boek. Pim is erin geslaagd om het model op een knappe manier te vertalen naar een goed leesbaar en bij vlagen zeer geestig boek. He­t heeft me van begin tot eind geboeid. Complimenten!

Gerard van Amerongen, voorganger Evangelische Gemeenschap Leusden.