Notities van een Leerling

Notities van een Leerling 


Leiderschapsontwikkeling, een uitdaging voor iedere gemeente en organisatie. Kun je anderen leren om leiding te geven? Hoe geef je leiding met een team en hoe krijg je het voor elkaar om in jouw gemeente nieuwe leiders te vormen?

Dit boek geeft een introductie van het aXion-model voor leiderschapsontwikkeling. Een model dat wereldwijd gebruikt wordt, en honderden mensen een nieuwe kijk op geestelijke groei heeft gegeven.

In Notities van een leerling gaat een gemeenteteam samen met een Rabbi aan de slag om het vastgelopen gemeenteleven weer in beweging te krijgen. Het verhaal beschrijft een reeks hilarische momenten uit het leven van dit team. Soms zul je lachen, vaak word je aan het nadenken gezet.

De kracht van het boek is dat het meer biedt dan een luchtig, humoristische schets. Op een goed doordachte wijze presenteert het verhaal principes voor geestelijke groei: gebalanceerd en krachtig, ontspannend en stimulerend. De Bijbelteksten, vragen en oneliners maken van Notities van een leerling een uniek doe-boek.

Van harte aanbevolen om gezamenlijk door te werken. Positieve uitwerking verzekerd.

Bert Piet, voorganger Berea Amsterdam 


Titel: Notities van een Leerling
Ondertitel:  verlangen naar geestelijke groei
Genre: Geloofsopbouw, leiderschapsontwikkeling
Volume: 126 pagina's
Formaat: 150x180x13 mm
Prijs: 16,95